Välkommen till Ateljé Stor & Liten - experter på barnfoto!

Vill du ha härliga, proffsiga och spontana bilder på dina barn? Vi på Ateljé Stor & Liten är specialister på att fånga de där ögonblicken som blir till minnen för livet. Vi fotograferar där du befinner dig i vardagen - på flera av Sveriges största varuhus. Här tar vi bilderna helt gratis, du går sedan själv in här på hemsidan och beställer de bilder du vill ha.  I vår egen bildverkstad gör vi kvalitetsbilder på olika typer fotopapper och material. Välkommen och låt dig inspireras! 

Här hittar ni oss!

Kommande fotograferingar 
 

Vi har i nuläget ställt in alla varuhus-fotograferingar pga Corona viruset.

Vi återkommer med nya datum så snart läget har stabiliserats.


 

Klicka på bilden för inloggning Klicka på bilden för inloggning

Webshop & bildvisning!
Klicka på bilden för att komma till inloggningssidan.
Har ni nyligen varit på en varuhus-fotografering klicka här för att komma till inloggningssidan

 

Så här går det till!

Som alla vet har inte de flesta barn så väldigt långt tålamod. Därför jobbar vi snabbt!  En fotografering på varuhus skall ta 5-10 minuter. Det är ungefär så lång tid barnen klarar av att ha full fokus på fotografen. På den tiden har vi hunnit med att ha tagit en fin serie med blandade bilder och olika rekvisita.

Vi vill att fotograferingen ska vara underhållande för hela familjen. Kommer det tårar från någon, så är det oftast när de ska gå därifrån.

Några dagar efter fotograferingen lägger vi upp era bilder på en lösenordsskyddad sida via vår hemsida. Ni får ett e-mail och sms med inloggningsuppgifter, så att ni enkelt kan se alla bilder från er session. Observera att ingen utomstående kan se era bilder, då de skyddas av lösenord.

Logga in och beställ i lugn och ro de bilder ni önskar. Det är enkelt och butiken är öppen dygnet runt hela året.

Sedan tar vi fram bilderna i vår egen Bildverkstad och ser till att ni får absolut bästa kvalitet på era förstoringar, canvastavlor och andra produkter. Läs mer här om Bildverkstaden och priser.