Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Så här går det till:

Som alla vet har inte de flesta barn så väldigt långt tålamod. Därför jobbar vi snabbt!  En fotografering på varuhus skall ta 5-10 minuter. Det är ungefär så lång tid barnen klarar av att ha full fokus på fotografen. På den tiden har vi hunnit med att ha tagit en fin serie med blandade bilder och olika rekvisita.

 

Vi vill att fotograferingen ska vara underhållande för hela familjen. 

Kommer det tårar från någon, så är det oftast när de ska gå därifrån.

 

Några dagar efter fotograferingen lägger vi upp era bilder på en lösenordsskyddad sida via vår hemsida. Ni får ett e-mail och sms med inloggningsuppgifter, så att ni enkelt kan se alla bilder från er session. Observera att ingen utomstående kan se era bilder, då de skyddas av lösenord.

 

Logga in och beställ i lugn och ro de bilder ni önskar. Det är enkelt och butiken är öppen dygnet runt hela året.

 

Sedan tar vi fram bilderna i vår egen Bildverkstad och ser till att ni får absolut bästa kvalitet på era förstoringar, canvastavlor och andra produkter. Läs mer här om Bildverkstaden och priser.

Fotografering på varuhus

Vi finns där du är!                           Vår idé är att det ska vara enkelt och roligt att få professionella barnporträtt.

 

Vi har med oss en mobil studio med olika bakgrunder och spännande rekvisita. Med det vill vi fånga  härliga spontana bilder med glimten i ögat. 

 

Det är både snabbt och enkelt, så att du och dina barn kan göra fotograferingen till något kul för hela familjen. 

 

Ingen tidsbokning behövs och fotograferingen är helt gratis!

Kontakta oss gärna